I Øjenlægernes Hus er vores patienters tilfredshed og vores kvalitet altid i fokus. Derfor laver vi løbende tilfredshedsundersøgelser og deltager også i de landsdækkende undersøgelser( LUP). Her på siden her kan du finde resultatet af disse tilfredshedsundersøgelser.
Vi arbejder konstant på at udfordre status quo og mener vores patienter er de bedste til at fortælle om vores kvalitet er i top.

Patienternes oplevelse af Øjenlægernes Hus

Oplevelser fra vores patienter:

Alt gik flot og profesionelt – Lis O

Kun er jeg er godt tilfreds med hele forløbet – Kirsten K

Et rigtig godt forløb, er særdeles tilfreds – Gert P

Super fantastisk sted, min søn fik den bedste behandling og vejledning – Mille A

Alt i alt en super oplevelse. Venlighed og imødekommenhed var i højsædet lige fra den første henvendelse og undersøgelse til efterundersøgelsen.
Jeg oplevede personalet som værende ret så faglig kompetente og professionelle deres agerende.
Resultatet af den multifokale linseoperation i begge øjne har været tip-top.
Slutteligt kan jeg tilføje, at klinikkens priser var de bedste og de billigste, jeg kunne finde på internettet i Danmark. Det afspejlede sig på ingen måde i oplevelsen og resultatet – Andrew F

Det er en fantastisk oplevelse at kunne se igen uden briller, efter 50 år som briller bruger, er jeg nu kun nød til at bruge læsebriller. Det er utroligt at det kan lade sig gøre at fjerne en bygningsfejl og en stær så jeg kan se normalt igen. Stort tak til de dygtige øjenlæger – Bettina L

En fuldstændig ukompliceret behandling, med en markant effekt. Jeg havde helt glemt, hvordan det bør føles i øjnene. En helt igennem rar fornemmelse – jeg kan varmt  anbefale behandlingen. Mine øjne er også blevet mere klare efter behandlingen – Jannie P. (Er behandlet med E-Eye mod tørre øjne)

Patienttilfredshedsundersøgelser:

Vi deltog i en landsdækkende tilfredshedsundersøgelse i både 2012 og 2017 – se seneste resultat fra 2017 her>>>>